40 uur Vacature zelfstandige banketbakker

Bijdragen aan royaal genieten? Kom werken bij ons!

Gebak en taart waar het water je van in de mond loopt, koeken en hartigheden waar je het liefst meteen je tanden in zet en chocola of bonbons waar je niet vanaf kunt blijven. In onze Banketbakkerij en Chocolaterie laten we onze klanten al ruim 40 jaar lang Royaal genieten van ons geheime familierecept. Wil jij daar onderdeel van uit gaan maken als Zelfstandige Banketbakker? We heten je smakelijk welkom! 

Ekkelenkamp Banketbakkerij & Chocolaterie

Waarom zoeken we een zelfstandige banketbakker?

Begin dit jaar hebben we een langgekoesterde droom waargemaakt; onze banketbakkerij naar een next level tillen. We vernieuwden onze complete winkel, openden onze chocolaterie en bouwden aan ons merk. En dat leverde een flinke groei op. Voor de doorgroei hebben we jouw hulp nodig!

Welke werkzaamheden ga je verrichten?

Als Zelfstandige Banketbakker bedenk je ideeën voor ons assortiment en maak je allerlei soorten banketproducten; van gebak tot taart en van stukwerk tot koek. Je bestelt de grondstoffen die daarvoor nodig zijn en slaat deze juist op. Ook verzorg je de planning en bewaak je de kwaliteit van het productieproces. In dat kader maak je de bakkerij uiteraard volgens alle hygiëne-eisen schoon. 

Hoeveel ervaring heb je?

We zoeken iemand die de opleiding tot Zelfstandig Werkend Bakker succesvol afgerond heeft. Enige jaren ervaring in een bakkerij is mooi meegenomen, maar geen must. We kneden en vormen je namelijk graag volgens ons familierecept, zodat je vandaaruit zelfstandig leert functioneren en beslissingen durft te nemen. We begeleiden je daar graag bij, zodat je op termijn zelf assistent-banketbakkers en stagiaires kunt aansturen. In bezit van BHV? Top! 

Wat is jouw karakter?

Vergeet Heel Holland Bakt! Drie uur over een taart doen, is er echt niet bij… Liever schetsen we een reëel plaatje. Dagelijks maak je in een hoog tempo allerlei producten. Da’s behoorlijk pittig, omdat jij je werk vooral staand en lopend verricht. Daarom zoeken we een flexibele en stressbestendige doorzetter met twee talenten. Aan de ene kant ben je creatief, durf je te experimenteren en kun je improviseren. Maar tegelijkertijd werk je ook heel precies. 

Wat bieden wij jou?

Om te beginnen het grote voordeel dat je bij ons doordeweeks pas om 7.00 uur in de ochtend hoeft te beginnen! Rond het weekend in principe ook, tenzij het heel druk is. Je treft op dat tijdstip Roy aan, met wie je het grootste deel van de ochtend samenwerkt. Later komen daar Anita en de overige verkopers en bakkers nog bij. Een gezellig team, waarin je snel je draai vindt en dat uitkijkt naar de vernieuwing die aanstaande is. Hoeveel uur je gaat werken? Dat bepalen we in overleg met jou. Wat je gaat verdienen? Een prima salaris volgens CAO-richtlijn. 

Wil je bij ons aan de slag?

Stuur dan voor 14 juni jouw motivatie en cv naar Roy en Anita Ekkelenkamp, info@banketbakkerijekkelenkamp.nl. We maken graag kennis met je!

Ekkelenkamp Banketbakkerij & Chocolaterie
Ekkelenkamp Banketbakkerij & Chocolaterie

Ekkelenkamp Banketbakkerij & Chocolaterie
Ekkelenkamp Banketbakkerij & Chocolaterie

Openingstijden*

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 16:00

*Afhaaltijden:

10.00 uur tot sluitingstijd
*Bezorgtijden: 09.30 uur tot 12.00 uur
Ekkelenkamp Banketbakkerij & Chocolaterie