Ons verhaal

Hoe laten we je Royaal genieten?

Royaal genieten doe je wat ons betreft met al je zintuigen. Lopend door de Kerkstraat in Zwartsluis komt de geur van familietraditie je daarom al tegemoet. We leiden je ermee naar onze winkel, waar je in de etalage een eerste glimp van onze creativiteit opvangt. Eenmaal binnen hoor je het geluid van rollende, mengende en knedende handen. Ambachtelijke passie die je voelt door de kennis waarmee we je helpen en die je proeft als je Royaal geniet.

Ekkelenkamp Banketbakkerij & Chocolaterie

Je ruikt de traditie

De plek waar we werken, is al meer dan een eeuw een familiebakkerij. Decennialang prijkte de naam Schuring op de gevel. Dat veranderde in Ekkelenkamp toen onze (schoon)vader Jan in 1977 na vele dienstjaren de kans kreeg om het bedrijf over te nemen. De Schuring-kneepjes van het vak zijn nog steeds terug te vinden. Jan bracht ze geduldig en vol liefde over op zijn zoon Roy, die sinds 2011 de geur van familietraditie door Kerkstraat verspreidt.

Je hoort het ambacht

Deeg dat we kneden, eieren die we roeren, beslag dat we mixen, room die we kloppen of chocolade dat we decoreren. Wees niet verrast als je in onze winkel het authentieke geluid van rollers, klutsen en spatels hoort. De plek waar we onze specialiteiten bereiden, bevindt zich namelijk in en direct achter de winkel. Natuurlijk maken ook wij daar gebruik van moderne technieken, maar het ambachtelijke werken zal ruimschoots de overhand houden.

Je ziet de creativiteit

We zien elke bonbon als een beeldhouwwerk, elke taart als een schilderij en elke koek als een mozaïek. Alle creativiteit wenden we aan om meesterwerken te creëren. We bedenken nieuwe (lokale) producten, spelen in op seizoenen of feestdagen en realiseren specifieke klantwensen. Maar welk banket of chocola we ook maken, we denken buiten de gebaande paden qua afwerking, decoratie en verpakking. Voor die ene, niet te weerstane uitstraling.

Je voelt de passie

Onze Banketbakkerij & Chocolaterie bestaat maar om één reden: lekkere traktaties maken en die presenteren als cadeautjes. We stoppen er met alle liefde onze ziel en zaligheid in, omdat jouw glimlach onze waardering is. De passie voor ons vak vind je terug in de sfeer van onze winkel. Je voelt je er thuis. Door de specialiteiten in de vitrines, de kennis waarmee we over onze traktaties praten en de wijze waarop we jou aan de juiste lekkernijen helpen.

Je proeft de kwaliteit

Goed is niet goed genoeg. Alles moet uitmuntend zijn. Daarom maken we al onze dagverse lekkernijen in eigen huis, naar originele recepten en met de (h)eerlijkste grondstoffen. Waar mogelijk afkomstig van lokale leveranciers en altijd volgens de strengste voedselveiligheids-eisen. Op die manier staat pure smaak bij ons voorop. Ja, dat is veel werk. Maar om jou Royaal te laten genieten, gaan we uitsluitend voor het allerlekkerste. En dat proef je!

Ekkelenkamp Banketbakkerij & Chocolaterie

Openingstijden*

Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 16:00

*Afhaaltijden:

10.00 uur tot sluitingstijd
*Bezorgtijden: 09.30 uur tot 12.00 uur
Ekkelenkamp Banketbakkerij & Chocolaterie